3.11.2007 г., 12:20 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
600 0 1

Боли, когато вечер плача,

потънала в тъга и самота

и с ръце протегнала във мрака,

питам се защо не си до мен сега.

 

Боли, дори когато се усмихвам,

когато гледам снимката ти и в очите ми блестят сълзи

и лъжа се без теб, че свиквам,

а всъщност все повече и повече боли.

 

Боли, защото искам

да съм си с мен сега, ала не си.

Боли, защото те обичам

и за мене всичко значиш ти!!!

 

 

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно стихотворение!Силно ме развълнува.Аз се чувствам по същия начин.
Предложения
: ??:??