27.04.2008 г., 21:48 ч.

Боли... 

  Поезия
711 0 3

              БОЛИ...
                          
                                Когато душата дълго боледува,
                                накрая разболява и тялото.


Боли...
нощта още пази нашата песен,
а утрото все на тебе ухае.
Вятърът надалеч гласовете отнесе
и сега тишината рани дълбае.

Боли...
когато споментът към мен заплува,
а аз сама го срещам на брега.
За "Добър ден" и "Лека нощ" ме той целува
със най-горчивата целувка на света.

Боли...
пред тая болка сълзите не струват,
заради нея днес плътта гори...
Две думи могат само да я излекуват
или една молитва чута...
                                          за да преболи.

© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??