14.12.2007 г., 21:58 ч.

Боли (на майка ми) 

  Поезия » Друга
827 0 8

Боли

    на майка ми

 

Болка, страдания, копнежи,

проста, но красива - душа на висота!

Труд достоен няма кой да забележи,

кой да оцени тез безсънни нощи на крака!

 

Макар и в бедност,

макар и в трудни дни,

не изпада милата във леност

и работи, дори да я боли.

 

В признателност и обич

давам й от мойта топлина,

за да забрави чуждите злокоби,

за да се сети, че мене има тя!

 

 

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??