19.04.2008 г., 21:33 ч.

Боли от думата "Сбогом" 

  Поезия » Любовна
635 0 2
 

Тази раздяла ме убива!

Тя спомени реши!

Раздялата живота ми разбива,

а ти не промълви!

 

Как боли oт думата "сбогом"!

Дъхът ми спира, и бавно

губя аз смисъл в живота си!

"Обичам те" - сърцето ми не спира!

 

Как копнея за дума твоя - "Остани"!

Макар и само веднъж да я чуя,

животът ми ще се промени!

Обичам те - това помни!

 

Ти си тръгна, но едно остави,

в мен нещо, но тръгване забрави!

Една любов за теб гори,

която на тръгване не изгаси!

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??