8.12.2008 г., 0:04 ч.

Боли от сутринта 

  Поезия
821 1 13
Боли от вечерта. А тръпнещата сутрин
не носи стрък лечебен в своята ръка.
Не идва светла мисъл с нечаканото утре
и дните пак се вливат в пресъхнала река.

Изгряващото утро е само спяща вечер,
в безсилие треперя, боли от вечерта!
Гласът, зовящ утеха, е проглас безответен,
а изходът пред него - заключена врата.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??