Dec 8, 2008, 12:04 AM

Боли от сутринта 

  Poetry
822 1 13
Боли от вечерта. А тръпнещата сутрин
не носи стрък лечебен в своята ръка.
Не идва светла мисъл с нечаканото утре
и дните пак се вливат в пресъхнала река.

Изгряващото утро е само спяща вечер,
в безсилие треперя, боли от вечерта!
Гласът, зовящ утеха, е проглас безответен,
а изходът пред него - заключена врата.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??