27.04.2005 г., 21:11 ч.

Болка 

  Поезия
1214 0 3

         Боли ме от коварството и злобата,

         която виждам наоколо всеки ден.

         Дали е генетично, още от утробата

         човек да бъде подъл и студен?

 

         Боли ме от завистта и омразата,

         която проявяваме един към друг...

         Когато виждам как тихо и  зловещо

         се забива нож в гърба – без звук!

        

         Боли ме! Боли ме! И какво от това?

         Нима мога да направя нещо?

         Безсмислени са тези мои слова...

         Да не е така, ще се моля горещо!

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??