25.11.2009 г., 16:00 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
2126 0 2



Няма я вече светлината,
няма я и топлината,
остана само споменът в сърцата.
Ти ми даде всичко,
ти ме направи човек
и ми даваше сили,
за да се боря напред.


Твоята доброта
изпълваше моята душа.
Грижите ти за мен бяха
всеки ден, но сега
съм сама и ще е вечно така.
Обичам те до болка
и, където и да си,
сърцето ми за теб ще тупти.

Посветено е на майка ми!

© Десислава Гагарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??