20.09.2008 г., 23:19 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
462 0 2
 

Болка

Рана дълбока - кърви ли, кърви.

Сърцето от болка - боли ли, боли.

Веднъж не ме погледна да видиш моите сълзи.

Да видиш омраза, омраза, струяща от мойте очи.

Любовта се спомина, дойде грубостта.

Започна да дърпа мойта дълга коса.

Спри, боли ме, много боли,

но любовта ме отмина, отиде в нечии чужди очи.

Умря и добротата, дано да ни прости.

Изчезна красотата, опадаха и нейните коси.

© Веси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това не е чалга мой човек, а са чувства!!!ЧУВСТВА!!!Ако това ти е понятно ще го разбереш!!! Все пак благодаря!!!
  • Чалга. И все пак, не знам защо са ти писали двойка, на фона на други аналогични чалгии...
Предложения
: ??:??