30.12.2008 г., 15:33 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
530 0 0
                Болка

Безсмислено потръпва раненото бленуване -
не иска да променят сегашната му дреха,
но знойно е на всички от дългото тъгуване,
а бурята прохладна сега е много близко.
С болезнена усмивка се впрягаме в пътуване -
това е ново чувство, облъчено от страх,
но как да бъдем строги - та туй не е търгуване
на беглите целувки с изгубени отци.

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??