11.03.2009 г., 23:17 ч.

Болка... 

  Поезия
623 0 3


Денят, във който ще си тръгнеш
ще е моят погребален ден!
Сърцето си ще трябва да изтръгна
и да ти го дам – да имаш нещичко от мен!
Ще остане в мене само рана,
кървяща силно във гърдите
и ще се моля тя да бъде вечна,
да не се затваря с дните...
Не искам да спира да боли,
не искам времето да ме лекува,
искам за мене всичко да си ти,
колкото и много да ми струва!

© Сянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави на всички!Благодаря!
  • Невероятно.. просто без думи .. Продължавай в същия дух
  • Много силно и категорично-дето се вика "мъжка приказка" , харесах!
Предложения
: ??:??