18.11.2009 г., 15:11 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
763 0 15

Жадни лъжи изпиват ме

в мрака. Оловни сълзи

ме настигат. Смазват ме

в здрача. Невинни очи

изстиват, спъват ме

и се влача.  Гонят ме мечти,

аз не плача. Разкъсват ме

в тъмнината. Кървави думи

в душата, повалят ме

на земята. Погребват ме

червеите на съдбата.

Оглозгват ме

с железни челюсти - жива...

но аз и на теб, и на тях

отдавна съм простила.

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??