30.06.2019 г., 11:16 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
554 2 1

Болката не отихва,
Сърцето ми крещи,
Чудя се дали ще мога да забравя,
Чудя се за миналите дни?

Вървя си и си мисля,
Мисля за безкрайната тъга.
Ще мога ли да забравя всичко,
Или ще се скитам пак в нощта?

Сега отново седя
И си мисля за отминалите дни.
Гледам в очите си
Виждам само тъга, която ме гори!

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В очите върху болката и тъгата ти, посявам малко семенце радост! Погледни го с нежност за да израсне здраво и красиво щастие!
Предложения
: ??:??