Jun 30, 2019, 11:16 AM

Болка 

  Poetry » Other
557 2 1

Болката не отихва,
Сърцето ми крещи,
Чудя се дали ще мога да забравя,
Чудя се за миналите дни?

Вървя си и си мисля,
Мисля за безкрайната тъга.
Ще мога ли да забравя всичко,
Или ще се скитам пак в нощта?

Сега отново седя
И си мисля за отминалите дни.
Гледам в очите си
Виждам само тъга, която ме гори!

© Десислава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В очите върху болката и тъгата ти, посявам малко семенце радост! Погледни го с нежност за да израсне здраво и красиво щастие!
Random works
: ??:??