31.07.2019 г., 9:44 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
495 0 1

Не стига болката!
Тя никога не стига!
Все може още да боли,
все може да ти стори още,
и още може да те нарани...
Приспива те, нашепва ти, не мрази,
а тихичко напомня, че си жив...
живее във душата ти проядена,
от скъсани, избодени мечти.
Така боли изгарящо отвътре,
че се будиш сутрин със кошмар,
нали отново има ново утре,
и надеждата, че ще бъдеш там...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??