26.09.2006 г., 15:24 ч.

болка 

  Поезия
658 0 2
Знам,сълзите няма да те върнат,
но как да кажа,колко много ме боли,
за неизживяната ти младост,
за твоите несбъднати мечти ?

Как да кажа,колко много те обичам ?
Липсваш ми безкрайно ти !
Как сърцето в камък се превръща,
от мъка по щастливите ни дни.

Без теб е трудно напред да продължавам .
Няма слънце,няма светлина !
Светът е пуст,в душата празно,
в очите мъка и сълзи .

Жалко,че назад нищо не се връща !
Колелото на живота все напред върти.
И във радост и във мъка-
пасажер си ти  !

© Веселина Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво!!! Трудно е....но трябва
  • Браво много ми харесва!!!Права си че изживяните неща няма как да се върнат и всички ние изпитваме носталгия по тях...но единственото нещо,което можем да направим - е да ги запазим живи в сърцата си!Имаш 6 от мен!
Предложения
: ??:??