18.07.2006 г., 0:47 ч.

Болка е 

  Поезия » Любовна
1559 0 9
Болка е!
Когато си припомням
ръцете ти, жадуващи за още.
И думите, от устните отронени
едва - в безмълвни, будни нощи.

Болка е!
Когато се усещаме
далечни, а телата закопнели
едно за друго. В няма среща
и в ням възторг ръцете зажаднели.

Болка е!
Когато си до мене.
А как боли, когато си далече!
Без теб да съм - е загуба на време.
С теб искам да съм цялата облечена.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??