15.02.2017 г., 18:52 ч.

Болка от любов 

  Поезия » Любовна
456 0 0

Не знам защо така боли

и сякаш в клетка ме затвори.

Не ме видя и ме разби,

след всички мои бедствия, неволи.

 

Копнеех да погледнеш ти

в езерото пълно със сълзи,

но ти така и не откри

невинните ми детски очи.

 

И пак сама ме остави,

не ме моли просто си върви

ти болката в мен внедри

сърцето не може да прости.

© Петя петрова Всички права запазени

Колкото и да се опитвам обаче нито болката, нито любовта си отиват.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??