17.03.2024 г., 6:58 ч.

Болка в самота 

  Поезия » Любовна
132 1 1

Аз зарових

любовта ни

в пръст, попила сто сълзи.

Плаках, молих

съвестта ми

по земята да пълзи.

 

Аз изпих

каквото даде.

Шот' отровата на екс.

Не простих,

че ти продаде

чувствата за малко секс.

 

Ти игра

с лъжи, измами

и накрая победи.

Късно спря

със тези драми

и сърцето ми разби.

 

Кой спечели?

Аз ли!? Ти ли!?

Кой е по-щастлив сега?

Мен уцели,

но зави ли

болката във самота.

© Krischo Всички права запазени

Произведението е включено в:
  187 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??