Аз зарових
любовта ни
в пръст, попила сто сълзи.
Плаках, молих
съвестта ми
по земята да пълзи.
Аз изпих
каквото даде.
Шот' отровата на екс.
Не простих,
че ти продаде
чувствата за малко секс.
Ти игра
с лъжи, измами
и накрая победи.
Късно спря
със тези драми
и сърцето ми разби.
Кой спечели?
Аз ли!? Ти ли!?
Кой е по-щастлив сега?
Мен уцели,
но зави ли
болката във самота.
© Krischo All rights reserved.