3.07.2011 г., 18:34 ч.

Болката 

  Поезия » Философска
537 0 6

БОЛКАТА

 

Обичам Болката.

Тя е тъй красива и добра.

Тихо се промъква в стаята ми.

Бавно обзема тялото ми.

 

Попива надълбоко.

Стига до целта- душата.

Никога не ме оставя сама.

Усмихва се и продължава.

Всяка нощ ме навестява.

 

С Болката обичам да говоря

дълго - цяла вечност.

Тя разбира ме с погледа си страшен.

Полазва в мен и остава там до края.

 

Обичам Болката.

Тя прави ме по-силна

и разкъсва ме тъй нежно.

Обичам Болката.

Та това съм Аз.


© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??