3.06.2015 г., 20:53 ч.  

ножица 

  Поезия » Бели стихове
568 0 0

неразумните действия ме бяха покрили

сега им отскубвам

дебелите корени

 

развълнувана бъркам

в торбата със сили

и после я пълня догоре

с възможности

 

в мен красиво и светло е

по-към щастливо

 

нo не е защото

животът мой розов е -

просто виждам затишие

движа кормило

което от Господ

грижовно е стоплено

и вдишвам красивото  -

земята е долу

 

хей вижте ме

с мисли как роня оковите

с причудливи конвулсии

небето как стигам

как блъскам с обувки

към пода

неволите

в безопасност и

можеща-през-всичко-да-мина

как бързо отивам

напред към

опасности

моят поглед

е вечен

трансформатор на сила

 

и цялата болка

е срязана

с ножица

 

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??