25.06.2015 г., 17:58 ч.

Болката по теб 

  Поезия » Любовна
372 0 5

Болката по теб

 

Как да те погледна, Слънце мое,

като нямам твоите лъчи,

от житейските завои

останаха в очите ми вдлъбнатини.

 

Как да те погаля, Слънце мое,

като нямам аз ръце

да прегръщат и се молят,

и раздават моето сърце.

 

Как да се усмихна, Слънце мое,

като нямам радостта

да усещам топлината твоя,

сгряваща кръвта.

 

Как ли да живея, Слънце мое,

като не виждам светлина,

а във моите покои

е угаснала страстта.

 

И все пак искам да Те пипна

и да изгоря,

животът ми да литне

и се изпаря.

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??