23.01.2008 г., 9:58 ч.

Болката ще скрия 

  Поезия » Философска
935 0 27

Болката ще скрия

в мидата-душа.

В облака ще литна -

сякаш съм роса.

 

Дъжд вали - това са

моите сълзи.

Само слънце ясно

ще ги изсуши.

 

Само вятър нежен

ще ме утеши.

Бисерче-надежда

в мен ще се роди...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??