Jan 23, 2008, 9:58 AM

Болката ще скрия 

  Poetry » Phylosophy
952 0 27

Болката ще скрия

в мидата-душа.

В облака ще литна -

сякаш съм роса.

 

Дъжд вали - това са

моите сълзи.

Само слънце ясно

ще ги изсуши.

 

Само вятър нежен

ще ме утеши.

Бисерче-надежда

в мен ще се роди...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??