22.05.2009 г., 10:20 ч.

Болница 

  Поезия » Хумористична
409 0 3

             Болница

 

Сграда, в която привидно

те преглеждат безобидно,

ала нявга за колит

режат там апендицит,

щот’ хирургът е един,

а пък той обича джин

или още от колежа

в занаята е невежа.

След подобен касаплък

често става сакатлък

и възможно е дори

да не видиш веч зори.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??