21.04.2011 г., 22:52 ч.

Борба за успех 

  Поезия » Друга
1053 0 2

Като птица не летя,

но високо ще се извися.

Високо ще стигна аз

и ще извикам със силен глас.

 

Няма да падна надолу - да,

а все нагоре ще се извися.

Ще преборя аз врага

и все по-нагоре ще се извися.

 

И дори да става трудно,

и дори да става чудно,

не ще се аз предам,

а ще се боря, дори и сам.

© Коцето Милушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??