13.03.2013 г., 9:02 ч.

Борбата 

  Поезия » Гражданска
650 0 2

                              Борбата...

                                                    ( по Н. Й. В. )

 

                   Борбата е безмилостно жестока.

                   Борбата, както казва, е типична.

                   Ний жертва сме на щурава епоха,

                   в която всеки прави своя сметка лична.

 

                   Ще падне той и толкоз! Какво тук значи

                   един катурнат тип с принципи в живота?

                   Какъв е той ли? Луд! Нека да откачи,

                   щом сам си е избрал пътя към Голгота.

 

                                         ------------

 

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! От дистанцията на времето, човек вижда много неща.
  • Да! Не е леко на никой!
    Целият живот е една борба!
    Хубаво е, когато имаме гражданска позиция, и се борим за нещо свято, за нашата Родина и нашите деца!
    Дерзайте!
Предложения
: ??:??