14.10.2007 г., 11:53 ч.

Борбата в мен 

  Поезия
798 0 6
Със себе си се боря,
но кой ли ще спечели.
Разум и сърце безспирно спорят,
били по-умни, били по-смели...
Сърцето ще загуби,
ако се откажа от любовта.
Разумът ще се събуди,
за да ме накара да съм силна.
А как ще ме боли,
очите ще покажат,
с кървави реки-сълзи
бялата ми кожа ще накажат.
И някак си не искам
така да свърши всичко.
Разумът си ще потискам
и сърцето ми ще победи самичко.
Щастието ще е вече погалило
тъжното лице.
В миг болка всяка то ще е забравило
и ще се усмихне... като малко дете.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??