9.04.2013 г., 8:11 ч.

Бродещ художник 

  Поезия » Друга
504 0 2

С цигара в уста

И танцуващ дим,

Търсех красотата

В черно-белия мим.

 

Бродещ художник

За ярки цветове

Вървеше смирено,

Търсейки нови светове.

 

Но красота има ли там

Или само безумие, срам?

Има ли слънце?

Има ли луна?

Бродещ художник в пустощта.

 

Само светът е мой,

Само той ми остана,

Идва всеки ден като вой,

Идва, не престава.

© Гносис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Dani60 !
  • Понякога от болката в душата,ти идва да виеш,но аз ти пожелавам ,светът,който е твой,да бъде прекрасен!
Предложения
: ??:??