20.11.2023 г., 6:04 ч.

Брутален Фактически Срам (БФС) 

  Поезия
170 1 1



Борислав Михайлов си изпусна поста.
Алкохолът върши чудеса.
Не държат краката, счупен му е лоста.
Харч на усвоената пара.

В БФС-то търсят новият месия.
Пие ли, не трябва да личи.
Никой да не иска да го бие
ако пак със футбола сгреши.

Бобито обаче хич не му се ходи.
Пази си вратата с явен хъс.
Стадото е овче и овца го води,
а за паша - само жълта пръст.

Всички го освиркват, Бобито танцува.
Лошата реклама е прогрес.
Равният - победа вече ни се струва,
за успехи няма интерес.

Родни футболисти, пейките протриват.
Чужденци се учат на игра.
Селските отбори, шапката ни скриват
по Михайловските правила...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав за написаното, Валентине! Изстрела е точен - в десетката!
Предложения
: ??:??