В бучка лед аз искам сърцето ми да се превърне-
така ще мога парченцата да събера.
Безчувствена ще съм,
но да имаш чувства в днешно време
ти носи само болка и тъга...
Да мислиш за другите,
а себе си по този начин да предаваш,
да жертваш себе си за някой друг –
не е присъщо в днешно време.
За това в бучка лед аз искам
сърцето ми да се превърне,
отломките от него, за да събера...
Но някак си за мен пък, това не е присъщо-
да съм безчувствена…
И нищо, че сърцето ми на парчета ще стои
със всяко мъничко парченце ще обичам…
Към кладата живот поемам –
готова съм отново да горя...
Макар и да не успея парченцата
от сърцето си да събера...