9.02.2010 г., 16:12 ч.

Будно рондо 

  Поезия » Друга
639 0 4

Будно рондо


Не  затварям очи,
винаги съм будна,
когато "спя" сама,
или когато просто се рея
в безлунния въздух.
Затворя ли ги, се отдалечаваш,
плавно и навътре с мен...
толкова дълбоко,
че за миг те изгубвам!
Сега искам да те задържа върху устните си
като  недопита глътка въздух,
преди да изплувам
някъде в теб!

Усещаш ли ме?
Вече съм в твоя ритъм -
готова   за срещата с теб, лунатико!

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??