31.07.2007 г., 15:34 ч.

Букви от лед 

  Поезия
960 0 7
 

И нека смъртта ме застигне...

И нека душите изтлеят...

И нека мечтите издигнат...

Англели в хором да пеят...

И нека във мъка оставя,

на розата - черна бодлите..

Но няма аз теб да забравя,

дори за мен АД да са дните!

В кристалните сълзи остава

мечта, неразбрана - разбита..

И веч на земята в забрава...

Със снежни бодли ще оплита...

© Деница Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??