Jul 31, 2007, 3:34 PM

Букви от лед 

  Poetry
964 0 7
 

И нека смъртта ме застигне...

И нека душите изтлеят...

И нека мечтите издигнат...

Англели в хором да пеят...

И нека във мъка оставя,

на розата - черна бодлите..

Но няма аз теб да забравя,

дори за мен АД да са дните!

В кристалните сълзи остава

мечта, неразбрана - разбита..

И веч на земята в забрава...

Със снежни бодли ще оплита...

© Деница Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??