14.01.2009 г., 10:05 ч.

Булгар, булгар 

  Поезия » Гражданска
869 0 16

 

Изууме старите потури,

че нал ни зеа фчера у Европъ...

Останаха ни дъртите кусури

и не дъска, а дюшеме ни лопа!

 

Вече сме османския битак

и гордо носим тениски китайски...

Навън сме мутра до простак,

а у дома – цветчетата  ни майски!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??