8.09.2015 г., 19:42 ч.

Буревестник 

  Поезия
298 0 1

Знам, причината е в мен.
Знам, такъв съм го избрала –
отнесен, прикрит и студен.
Разрушава, не ме прави цяла.

 

Знам, все такива си ги намирам.
Трябвало уж да се превъзпитам.
Но сърцето ми все за такива спира.
Без копнеж не знам как се обича.

 

Знам, никога няма да е лесно
и едва ли ще намеря дом.
Но аз съм по порода буревестник –
политам само усещам ли погром.

 

 

08.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отново красиво! Волно и с чувства! Поздрави!
Предложения
: ??:??