Sep 8, 2015, 7:42 PM

Буревестник 

  Poetry
297 0 1

Знам, причината е в мен.
Знам, такъв съм го избрала –
отнесен, прикрит и студен.
Разрушава, не ме прави цяла.

 

Знам, все такива си ги намирам.
Трябвало уж да се превъзпитам.
Но сърцето ми все за такива спира.
Без копнеж не знам как се обича.

 

Знам, никога няма да е лесно
и едва ли ще намеря дом.
Но аз съм по порода буревестник –
политам само усещам ли погром.

 

 

08.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отново красиво! Волно и с чувства! Поздрави!
Random works
: ??:??