9.02.2006 г., 17:34 ч.

Буря 

  Поезия
753 0 3
Съзря небето тъмната половина в мене
и отговори с мълнии и див порой,
за миг замря сърцето запленено,
в душата стихнаха въпросите безброй

Кръстосват шпаги луди ветрове,
отеква тътена като далечно ехо!
Решила е природата да помете
всяко чувство по човешки дребно!

Отмили всики спомен от нищожна злоба,
потекоха водите мътни, кални,
отгледали във своята утроба
море-мечти по детски идеални!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??