2.09.2007 г., 14:45 ч.

Буря 

  Поезия
541 0 4
Леден повей ме пронизва.
Буря хладна приижда.
Със гръмотевичен грохот
и мълния ярка на небосвода!

Като магическа приказка!

От сън събудена стихия!
Не се боя от пороя!
Мълния безжалостно проблясна!
Паднаха наблизо гръмотевици!

Тежки и черни гъсти облаци!
Пламва нощта в червено!
И гърми небето застрашено!
От замрели чувства покорено!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??