19.11.2008 г., 8:07 ч.  

Буря 

  Поезия » Любовна
554 0 3

 Буря

 

По пътя прашен се изгуби

момиче хубаво и мило.

Една изстрадала любов го погуби,

по-силна от всичко на света!

 

По пътищата то вървеше

с мокри, разрошени коси.

Без да искаше крещеше:

„Защо така ме нарани?"

 

Буря се развихри в нощта,

силна и безмилостна.

Ще развее младото девеойче в есента,

измръзнало, обсебено от любовта!

 

През какво се наложи да премине

таз измъчена душа.

На всичко бе готова,

за да защити името на обичта!

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??