2.07.2008 г., 9:46 ч.

Бутилка живот 

  Поезия » Любовна
947 1 5
Не си наливай в чашата вино.
Тази вечер моите сълзи ще бъдат твоето пиво.
Пий! Напий се с моята мъка!
От нея купил си не една бутилка!

До дъно изпий своята чаша -
с всяка глътка и моята душа.
Пий! Напий се с моите сълзи!
Нека и на теб вкусът им да ти горчи!

Защо ме гледаш така? Нима си вече пиян?
В една бутилка - моят живот пропилян.
Усети ли безвкусната горчивина
да бъдеш сам в пияна тишина?

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??