8.05.2015 г., 18:26 ч.

Бяг 

  Поезия
384 0 2

БЯГ

 

Що за драма?

Или е заблуда...

Никой няма.

А страх -

до полуда.

Само вятър.

И шепот в листака.

А се мятам -

залутана в мрака.

Сляпа мисъл.

И лъч не прозира!

А ме втриса.

Кръвта ми завира.

Кинолента...

Безумни кадрили.

Сакраменто!

Душа - на кокили.

Луда глАво!

Къде пак - безнога?!?

Все направо.

Безмълвна.

И строга.

Що за чудо?

Ни пада!

Ни лази!

Бяг залудо.

Душа да опази.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Мая! Благодаря - Рени! Случва се да има и луди глави, слава Богу! За мое щастие няколко такива познавам...
  • Поздрав и от мен -
    "Луда глАво!
    Къде пак - безнога?!?" !!!
Предложения
: ??:??