14.03.2017 г., 20:21 ч.

Бягай! 

  Поезия » Любовна
794 2 3

Бягай ти! Далеч от мен иди!

Любовта ми щом не ти достига

някъде при друг я потърси!

Аз за теб затворена съм книга!

 

Другият дали ще те дари

с обичта, която аз ти давах?

И дали ще може да прости

грешките, които аз прощавах?

 

Вярвай ми, обичах те така

както никой друг не е обичал

никъде и никоя жена!

Колко пъти аз съм се заричал,

 

че за мен единствена си ти!

Да обичам друга аз не мога!

Забрави ме! Но едно помни:

бе за мен и Дявола, и Бога!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??