Бягам далече от тебе,
бягам аз от любовта.
Но на края пак си с мене,
въпреки всички правила.
Бягам от твоите очи,
бягам аз от реалността.
Но ти вървиш по моите следи,
гониш ме като мечта.
Бягам от твоите целувки,
бягам и назад не се обръщам.
А ти ме искаш без преструвки -
настигаш ме и ме прегръщаш.
Бягам, бягам от страстта,
преди сърцето ми да изгори.
С последни сили ме хващаш за ръка -
заедно да бъдем аз и ти.
© Катя Бобойчева Всички права запазени