14.06.2008 г., 16:47 ч.

Бягство 

  Поезия
564 0 16


Врата -
затворена от дни -
пред мен.
Вали...
Спасена -
от себе си -
бягам в нищото.
Мощна светкавица
раздира небето.
И сърцето ми.
Блясък в очите
отразява живота.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??