11.02.2011 г., 22:04 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
529 0 2

Ще замина във един далечен свят

от спомени и тайни да се скрия...

Там, където няма вчера, днес и утре,

там, където няма щастие и болка.

 

Дълго време сред лъжите ти живях,

чак забравих във какво да вярвам.

Дълго време нямах собствен свят

и сега не мога да го преоткрия.

 

И сърцето си в камък ще превърна,

за да мога пак на тебе да приличам...

Ще съм като теб - фалшиво силна,

сълзите си в сандъка стар ще скрия.

 

Ще съм такава, нищо, че съм друга,

и на теб да си жесток не ти отива...

Ще съм стена от лед, тъга, измама.
Ще съм... Нищо, че не искам и не мога.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! В стихът ти има много искреност.
  • Дълго време нямах собствен свят

    и сега не мога да го преоткрия.

    С поздрав за истинния стих!
Предложения
: ??:??