19.04.2008 г., 8:39 ч.

Бягство 

  Поезия » Друга
773 0 2

Бягане на къси разстояния,

бягане на 200 метра...

бягане по пулса на кръвта ми...

бягане по моята надежда.

Я се спри.

Че кой ти дава право?!

Кой? Кажи!

© Миленита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??