15.11.2008 г., 0:06 ч.

бягство 

  Поезия
483 0 2
вчера ме срещна зеленото човече
и ми показа вълшебната гора
разказа ми за деня и нощта
научи ме да заспивам смеейки се
пренесе ме в царствота на Егото
и ми отвори вратата към слънцето
но ме предупреди че когато се събудя
светът ще се пречупи
ще престане да се върти земята
хората ще бъдат рицари на луната
а аз ще съм в къщурка с оранжеви стени

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??