2.04.2010 г., 19:21 ч.

Бягство 

  Поезия » Друга
547 0 1


Аз искам да бягам
                 далеч през живота.
Аз искам да бягам
                 далеч от хомота.
Далеч... Далеч... да избягам мечтая...
Там нейде да се стопя в безкрая.
Да бъда нечута, невидяна, неоткрита...
Да бъда малка тайна... за мъничко прикрита...

© Мария Панкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??